Wij bouwen bedrijfsruimtes van minimaal 600 tot maximaal 5000 vierkante meter, met een hoogte tot twaalf meter, en een uitwendig kantoor van 140 vierkante meter. Andere opties m.b.t. de maatvoering van de hallen zijn altijd bespreekbaar en- wellicht - realiseerbaar.

Bij elke hal hoort standaard een kantoor, de bedoeling is ook dat deze samen aan één bedrijf verhuurd worden. De gebouwen worden kaal opgeleverd; er is electriciteit, water en aansluiting op de riolering, maar verder kan de huurder het indelen naar zijn of haar eigen voorkeur. Daarnaast is van belang om te vermelden, dat bedrijven met bestemmingen tot en met milieu-categorie 4 bij ons terecht kunnen.

Door de toenemende intresse zijn wij druk bezig met het bouwen van nieuwe bedrijfshallen. Om u een indicatie te geven over hoe de door ons gebouwde hallen er uit zien kunt u hieronder enkele foto's bekijken. In deze hal is een geweldige showroom gemaakt voor zwembaden en door het hoge dak, was het zelfs mogelijk een extra verdieping te maken, waarin de zwembaden geplaatst konden worden.

De hallen bieden, door hun enorme ruimte èn hoogte, de meest uitlopende mogelijkheden omtrent de aankleding en de inrichting.
"Aantrekkelijk voor de huurder dus!"